IT üzemeltetés

Tender Capital Global Management Kft.

Az Tender Capital Global Management Kft. a hazai informatikai piac még új, de már most jelentős referenciákkal rendelkező szolgáltatója. A cég tulajdonosa sokéves üzleti-informatikai szaktudással rendelkező magánszemély, aki mélységeiben látja az igényeket és a megoldásokat.

Cégünk megalakulásának célja, hogy a magyarországi piacon elsődlegesen a mikro-, valamint a kis- és középvállalkozások, számára adekvát informatikai megoldásokat szolgáltasson, ezen kívül a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálja a kkv szektor egyre növekvő informatikai igényeit.

Cégünk kezdettől fogva professzionális szolgáltatásokat biztosít az informatika minden területén. Fő profilunk a vállalati informatikai rendszerek felügyelete és üzemeltetése, az egyedi szoftverfejlesztés, hálózatkiépítés, valamint az elektronikus direkt marketingszolgáltatás, melyet megalakulásunk óta ügyfeleink megelégedésére végzünk. Ezen kívül teljes körű informatikai auditálásokat is elvégzünk, továbbá ügyfeleink igénye szerint projektmenedzsmenttel is foglalkozunk.

Szakértő munkatársaink kiemelkedő műszaki-informatikai tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken, de ezen kívül szükség szerint alvállalkozók bevonásával végezzük el a megrendelői igények szerinti munkát.